De Winterspelen gaan niet door!

Foto:

Met pijn in het hart, maar met alle begrip voor de huidige situatie, heeft Stichting Dongense Jeugdraad in overleg met de Gemeente Dongen besloten de Winterspelen van 2020 niet door te laten gaan.

“”De afgelopen weken zijn wij met een aantal vrijwilligers druk bezig geweest met het voorbereiden van een leuke alternatieve Winterspelen. Wij zijn dankbaar voor alle uren die onze vrijwilligers in de onzekere voorbereiding hebben gestoken om zo een mooie activiteit te organiseren voor de groepen 3 tot en met de brugklas.” aldus de Stichting in een persbericht

“Wij zijn ontzettend blij met het aantal kinderen dat zich had aangemeld voor dit winterse feest en bedanken alle ouders en verzorgers die hun kinderen hebben ingeschreven en ons op deze manier het vertrouwen hebben gegund. Wij zorgen ervoor dat alle ingeschreven deelnemers het inschrijfgeld op korte termijn retour ontvangen. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via [email protected].”

Om deze editie van de Winterspelen tot een succes te maken, hadden enkele bedrijven hun steun al toegezegd. Via deze weg bedankt Stichting Dongense Jeugdraad graag:

  • Cambreur College
  • Autobedrijf Jabe Dongen B.V.
  • Adrie van Leijsen auto’s
  • JijenMax
  • Tesink Telecom & Training

“Wij kijken er enorm naar uit om volgend jaar weer een mooie Winterspelen te organiseren! En wij wensen iedereen een goede gezondheid.”

Reacties