Complimenten zijn het mooiste kado!

Foto:

Nog voordat de lockdown een feit werd deze week besloten de Dongense Gelukzusters Fenne en Susanne complimenten uit te delen aan Dongenaren.

Het viel ze op dat de wensboom voor Janssen & Janssen nog wel wat inspirerende wensen kon gebruiken. Daarom hingen ze de wensboom vol met complimenten voor helden in de zorg, vrienden, lokale horeca-ondernemers en vele anderen. En dat deze #payitforwardactie aanslaat blijkt uit de vele reacties die we hebben ontvangen. Gelukzusters zetten zich in om iedereen in de zorg lekker te laten werken. Extra noodzakelijk in deze tijd.

Morgen gaan er weer een hoop pakjes de deur uit om complimenten te verspreiden aan iedereen in de zorg. Wil je zelf ook een compliment delen? Op de website van Gelukzusters vind je inspirerende kaarten en posters om te printen of digitaal te verspreiden. Als je dan ook nog aan degene die het compliment ontvangt vraagt of deze ook weer een paar complimenten doorstuurt tover je direct een glimlach op een heleboel gezichten. En vergeet de wensboom natuurlijk niet. Nu we massaal thuiszitten en in duo’s een wandeling maken: loop lekker even langs de wensboom en hang je kaart met een mooie wens of compliment er in. Want iedereen verdient in deze tijd wel een extra complimentje!

 

Reacties