Gemeente Dongen ondertekent convenant met DELTA Fiber Netwerk voor glasvezel in ‘s Gravenmoer

Foto: Pixabay License/AnneVerschraagen

Eind oktober is de glasvezelcampagne in Den Hout, Oosteind, Raamsdonk, ’s Gravenmoer en Waspik gestart. Als 35% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk door vóór 20 januari 2021 een abonnement af te sluiten bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel in deze dorpen.

Vandaag hebben wethouder Petra Lepolder van gemeente Dongen en Michiel Admiraal, directeur DELTA Fiber Netwerk digitaal het convenant ondertekend waarin afspraken zijn gemaakt over het (gezamenlijk) toezicht tijdens de aanleg, de ligging van de glasvezel, de leges & degeneratiekosten en de garantie.  Naar verwachting start de aanleg in het eerste kwartwaal van 2021.

Beide partijen zijn blij met de ondertekening van het convenant. Met deze overeenkomst is alles vooraf goed geregeld en als de 35% wordt gehaald kan er snel gestart worden met de daadwerkelijke aanleg. Wethouder Lepolder: “Glasvezel heeft veel voordelen. Het is eenhttps://www.deltafibernetwerk.nl/ stabiele techniek, waarmee je snel en goed internet hebt. Dat is nu belangrijker dan ooit. Heel veel mensen werken op dit moment thuis of volgen onderwijs vanuit huis. Digitale verbondenheid speelt een steeds grotere rol. Dan is een goede internetverbinding essentieel. We zijn dan ook blij dat er partijen zijn die daarin willen investeren.”

Nog aanmelden
Inwoners van Den Hout, Oosteind, Raamsdonk, ’s Gravenmoer en Waspik hebben nog tot 20 januari de tijd zich aan te melden voor glasvezel. Voor vragen en advies kunnen zij telefonisch contact opnemen met de lokale verkopers.

Kijk voor meer informatie over de glasvezelcampagne in Den Hout, Oosteind, Raamsdonk, ’s Gravenmoer en Waspik op gavoorglasvezel.nl.

Reacties