VV Dongen met vernieuwde website in de lucht

Foto:

,,We hadden het al aangekondigd. Onze website zou worden opgefrist, geactualiseerd en is moderner worden. Veel goede dingen hebben we behouden. Nieuwe functionaliteiten zijn toegevoegd. En natuurlijk heeft elk team nog steeds zijn eigen teampagina.” Vol trots vertelt voorzitter John Paul Verkooijen dat verouderde website van VV Dongen een metamorfose heeft ondergaan.

Met deze aanpassingen is alles geoptimaliseerd en voorzien van de allerlaatste snufjes. ,,Ze hebben we een directe koppeling met Sportlink waardoor ook de instellingen uit Sportlink zijn overgenomen. Hebben de leden hun profiel geblokkeerd voor publicatie, dan komt hun naam verder ook nergens voor. Willen de leden wel hun profiel openbaren, dat kan dan heel simpel via de app voetbal.nl.”

Simpel contacten met onze sponsoren.
Op de website staan uiteraard ook de sponsoren van VV Dongen. De club is daar trots en zuinig op. Door op hun logo te klikken kom je te weten wat zij allemaal te bieden hebben. Als voorbeeld noemt voorzitter John Paul Verkooijen de webshop van de kledingsponsor. ,,Een nieuwe functionaliteit is de webshop van Intersport Oosterhout. Via de website kun je met een leuke korting kleding van VV Dongen aanschaffen.” VV Dongen heeft uiteenlopende sponsoren die de club steunen. ,,Een kijkje waard!,” tipt de voorzitter. ,,We zullen de website de komende tijd steeds blijven verbeteren. Adviezen van de leden is daarbij onontbeerlijk. Heb je suggesties, zie je dingen die anders kunnen, schroom dan niet het te melden via [email protected] Wil je ook meedenken over de doorontwikkeling van de website, dan ben je hierbij van harte uitgenodigd om te reageren,” besluit een trotse voorzitter.

Reacties