Yeshugo Delivery als jouw pakketdienst

Links: Eric de laat (CEO Yeshugo Delivery) Rechts: Arjen van der Wou (Directeur VANDERWOU Groep)]
Foto:

Advertorial Bij YesHugo maken ze al ruim tien jaar software voor de taxi- en mobiliteitswereld. “We zagen dat de taxi’s van onze klanten stil stonden en merkten daarnaast op dat online aankopen exponentieel groeiden. Een nadeel van online shoppen is dat de consument de aankoop vaak pas na 1, 2 of zelfs 5 werkdagen in huis heeft. En zo werd de link gelegd tussen Same day delivery en stilstaande taxi’s” aldus de Eric decLaat.

VANDERWOU Taxi ziet kansen in de markt
Arjen Van der Wou, directeur van het bedrijf: “Wij zijn een bedrijf dat niet lang stilstaat en we vernieuwen veel. We hebben auto’s, chauffeurs en een planningsysteem die we voor meerdere doelen kunnen gebruiken dan alleen maar taxi. We proberen hiermee de lege kilometers te beperken, meer efficiëntie uit de planning te halen en dezelfde dag jouw pakketjes te leveren. Dit is een super initiatief omdat het nog niet veel gebeurt in Nederland. YesHugo heeft een goed softwaresysteem, daarom verwacht ik dat het een succes gaat worden. De reacties van de chauffeurs waren positief, dus ik heb er vertrouwen in.”

Dezelfde dag leveringen tijdens de feestdagen
Pakketbezorging tijdens de feestdagen, het is ieder jaar hetzelfde liedje. En dit jaar, uiteraard vanwege de situatie rondom Covid-19, is de prognose dat het nóg drukker wordt tijdens de drukke decembermaand. Het is belangrijk om tijdens dit soort piekmomenten een betrouwbare logistieke partner te hebben. “Met de lokale haal- en breng service van YesHugo Delivery in samenwerking met VANDERWOU Taxi bieden wij gegarandeerde leveringen, zodat jij in tijden van drukte kan gaan voor de optimale service” besluit Eric de Laat.

Laat je inspireren op: www.delivery.yeshugo.com

Meer informatie:

VANDERWOU Groep: Arjen van der Wou
Email: [email protected]
Telefoon: 06 13812162
www.vanderwougroep.nl/pakketdienst

YesHugo Delivery: Eric de Laat
Email: [email protected]
Telefoon: 06 40 80 66 70
www.delivery.yeshugo.com

Reacties