Inschrijving schaatskaarten DongenIce on tour start zaterdag 12 december

Foto:

Vanaf vrijdagmiddag 18 december tot en met dinsdag 22 december strijkt DongenIce met een royale, synthetische schaatsbaan neer in de grote zaal van De Cammeleur.

Hier kunnen kinderen uit de gemeente Dongen tot en met groep acht gezellig een uur komen schaatsen. Ook voor het schoolschaatsen heeft DongenIce een mooi alternatief gevonden in de vorm van de Kunstijsbaan Breda. Hoe fijn is het dat de stichting hiermee een sportieve, veilige, gezonde en gezellige winteractiviteit kan bieden aan de Dongense jeugd? Daarmee blijven ze bij de kern van hun missie om kinderen de mogelijkheid te bieden om te schaatsen.

Schaatskaarten zijn vanwege de maatregelen rondom corona alleen verkrijgbaar via de website en de inschrijving daarvan start aanstaande zaterdag 12 december. Via de inschrijfpinguïn op www.dongenice.nl kun je de kinderen per tijdslot van een uur inschrijven. DongenIce hoopt dat zoveel mogelijk kinderen een uur komen schaatsen. Als je een datum en tijd hebt gekozen, kun je de schaatskaarten online afrekenen en ontvang je een bevestiging in je mailbox. De print kun je tonen bij binnenkomst. Hiermee zorgt de organisatie voor een vlotte doorstroom bij binnenkomst. Elk uur kan er een nieuwe groep van 30 kinderen de schaatsbaan op. Het aan- en uittrekken van de schaatsen verloopt in een carrousel zodat de groepen kinderen elkaar niet tegenkomen.

Om DongenIce on tour gezellig en veilig voor iedereen te laten verlopen, vraagt de organisatie ouders die hun kinderen ingeschreven hebben vooraf het reglement door te nemen en te bespreken met de kinderen. Daarmee helpt iedereen mee om ook van deze bijzondere veertiende editie weer een succes te maken.

Reacties

Cookieinstellingen