Workshop TikTok voor Kids en fotobewerkingscursus voor 18+ bij Het KunstPodium in januari

Foto: KunstPodium

Fans van het tv-programma ‘Het Perfecte Plaatje’ weten het al langer: de perfecte foto is niet meer alleen een kwestie van het beste plaatje schieten! De nabewerking waarmee je licht, kleur en andere details optimaliseert of bewerkt, is minstens zo belangrijk. Om jou te leren hoe dat moet, start Het KunstPodium in januari de cursus ‘Proeven van Photoshop Elements’.

Fotografie-docente Sabine van der Veeken van Het KunstPodium leert je in de cursus hoe je de fotobewerkingssoftware Photoshop Elements het beste kunt gebruiken om je favoriete digitale foto’s nog fraaier te maken. Je werkt op je eigen laptop. Deze cursus van 5 lessen start op woensdag 13 januari. De lestijd is van 18.30 – 20.00 uur en de cursus vindt plaats in De Cammeleur.

Workshop TikTok voor kids van 6-11 jaar, leer in 1 middag vette moves
Is jouw zoon of dochter dol op de TikTok App? Probeert jouw kind altijd mee te dansen maar zijn de dansjes nog wat lastig? Of zorgt het juist voor veel plezier? Alle kinderen tussen 6-11 jaar die TikTok leuk vinden zijn welkom bij onze nieuwe TikTok workshop op zaterdagmiddag 23 januari. De cursus duurt van 13.00-15.30 uur en vindt plaats in De Cammeleur.

Interesse in een van deze cursussen? Lees alle info op de website van Het KunstPodium.

Reacties