Kerstsfeer met een Dongens tintje haal je in huis bij Dongense Dingen

Foto:

Dit jaar zullen de meeste Dongenaren de kerst vooral thuis doorbrengen. De coronamaatregelen laten immers weinig ruimte om er op uit te gaan. Dongense Dingen heeft leuke kerstartikelen met een Dongens tintje om het in huis nòg sfeervoller te maken.

Op de website www.dongensedingen.nl zijn deze artikelen te zien en te bestellen. Ook is er de Pop-Up- Store van Dongense Dingen aan de Hoge Ham 103 (voorheen De Feestwinkel) die iedere vrijdag, zaterdag en zondag geopend is. Naast ’t Donges Léesplangeske, telefoonhoesjes en sleutelrekjes met de Skyline van Dongen en typisch Dongense drankjes als Exota en Opener Bier zijn daar nog vele andere producten te koop die leuk zijn voor jezelf maar zeker ook om kado te geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Dongense Skyline voor aan de muur. Leverbaar in vele maten van 25 cm tot wel 1 meter 20  en in  diverse kleuren waaronder een bijzonder fraai roesteffect. Loop eens binnen tijdens het weekend en je zult je verbazen over het enorme aanbod aan Dongense artikelen.

Voor kerst is er een speciaal assortiment aan Dongense Dingen zoals een sfeervolle fles met verlichting die voorzien is van de skyline van Dongen. Of prachtige kerstballen met de Dongense Skyline en kersthangers met afbeeldingen van drie karakteristieke Dongense gebouwen. Op korte termijn wordt het Skyline assortiment aangevuld met theelichthouders, koelkastmagneten, ijskrabbers en beanies (lekker warme mutsen). Ook de carnavalsliefhebber komt aan zijn of haar trekken bij Dongense Dingen. bijvoorbeeld met de unieke Lampkesoptochtpuzzel van 1.000 stukjes, het Peeënrijks monumentenschildje of een van de speciale carnavalsemblemen. Al deze zaken zijn exclusief  te koop bij Dongense Dingen.

De unieke Lampkesoptochtpuzzel

Kijk snel op www.dongensedingen.nl voor het hele aanbod of loop eens binnen in de Pop-Up Store, waar ook deze week (vanaf vrijdag 11 december) weer een bijzondere actie loopt. Bij besteding van minimaal 25 euro krijgen winkelbezoekers gratis – zolang de voorraad strekt – een mooie kerstmuts met de Skyline van Dongen.

 

 

Reacties