Beleef met kerst een restaurant bij u thuis

Foto:

Advertorial Dit jaar is kerst anders dan anders.  Maar dat houdt zeker niet in dat kerst minder mag zijn dan anders.

Daarom biedt Fornuis-aan-huis het Kerstmenu-aan-huis-pakket aan. U kunt uw eigen menu samenstellen voor een echt zorgeloos kerstmenu.  Onze chefs hebben alles al voor u voorbereid. U hoeft de gerechten slechts nog gedeeltelijk af te maken. Uiteraard begeleidt Fornuis-aan-huis u daar ook bij. Dit doen we door middel van simpele en duidelijke stap-voor- stap instructies. Om uw kerst nog zorgelozer te maken, kunt u uw voorkeur van gaarheid van het vlees doorgeven en Fornuis-aan-huis garandeert de gaarheid die u wenst!

En zoals u gewend bent van Fornuis-aan-huis, wordt het Kerstmenu-aan-huis-pakket op het door u gewenste dag en tijdstip ook nog eens thuisbezorgd. Wat wilt u nog meer? Door het compleet voorbereide menu staat u zelf niet uren lang te zwoegen en heeft u een zorgeloze kerst en tegelijkertijd ook nog eens een culinaire kerst.

Hiernaast kunt u ook de Stichting Met je hart Dongen steunen.  Per bestelling vragen wij een bijdrage van € 1,-. Dit bedrag wordt gebruikt om de eenzaamheid onder de ouderen te verzachten.  Juist in deze tijd is dat een groot probleem in de samenleving. Zoals Sven van Fornuis-aan-huis zegt ´Samen krijgen wij niet alleen corona onder controle maar ook de eenzaamheid”

U kunt uw bestelling plaatsen tot 20 december 2020. Vol=Vol

 

 

Bekijk hieronder het volledige menu

 

Reacties