De Lampkesoptochtpuzzel…heb jij hem al besteld?

Foto:

Carnaval 2021 zal op een bijzondere wijze de geschiedenisboeken ingaan. Het ontbreken van gezellige voorevenementen, fraaie optochten en uitbundige feesten geven het komende carnavalsjaar een triest randje. Maar er is gelukkig toch ook nog wat positief carnavalsnieuws te melden.

Uitgeverij Pix4Profs en dongen.nieuws.nl hebben de handen ineengeslagen en presenteren gezamenlijk een legpuzzel van 1.000 stukjes, met daarop een prachtige en unieke compilatie van afbeeldingen van een flink aantal Lampkesoptochten in het Peeënrijk. Onmisbaar voor iedere carnavalsliefhebber én voor iedere puzzelliefhebber. Deze Lampkesoptocht puzzel heeft de carnavaleske prijs van 22 euro en wordt slechts eenmalig uitgebracht in een beperkte oplage van 750 stuks dus op = op. De puzzel zit verpakt in een exclusief ontworpen doos, die vervaardigd wordt door een Dongens bedrijf. Elk exemplaar is voorzien van een uniek genummerd certificaat. Met de aankoop van deze puzzel steunt u bovendien Stichting De Peeënstekers, de centrale organisatie van het carnaval in Dongen. De Stichting ontvangt van ieder verkocht exemplaar namelijk 2 euro.

In de eerste weken na de introductie werd al een flink aantal exemplaren van deze bijzondere puzzel gereserveerd. Wil jij er ook zeker van zijn dat jij straks zo’n uniek exemplaar in bezit hebt, dan kun je je hiervan verzekeren door de puzzel te bestellen via www.dongensedingen.nl. Ook is de puzzel te reserveren in de Pop-Up Store van Dongense Dingen aan de Hoge Ham 103 (voorheen De Feestwinkel). Openingstijden: vrijdagen van 10.00 tot 20.00 uur, zaterdagen van 10.00 tot 17.00 uur en zondagen van 12.00 tot 17.00 uur.  “U krijgt bij aankoop een Echtheidscertificaat, waarmee u op de afhaaldag in februari uw puzzel in carnavaleske sfeer in ontvangst kunt nemen” vertelt Bart van Kerkhof. “Datum, plaats en tijd van deze afhaalmogelijkheid zullen een beetje afhangen van de dan geldende maatregelen, maar worden tijdig met de kopers gecommuniceerd. En zo’n Echtheidscertificaat is natuurlijk ook een perfect cadeau voor Kerst.”

Tegelijk met deze legpuzzel van de Lampkesoptocht worden, in samenwerking met lokale organisaties, meer legpuzzels van 1.000 stukjes uitgegeven. Denk daarbij aan het Bloemencorso in Zundert, de Bouwhal in Tilburg, Blind Walls in Breda, het  Vincent van Gogh huis in Zundert en de bekende Lichtjesoptocht in Standdaarbuiten. “Wij vinden het belangrijk dat zulk cultureel erfgoed bewaard blijft en ondersteund wordt. Het bijzondere aan deze uitgaven is dat lokale organisaties of verenigingen hiervan meeprofiteren” aldus uitgever Jan Stads. ” die deze unieke compilatie met beelden van meerdere Lampkesoptochten  ontwierp.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen