Heeft u uw kerststukje al besteld?

Foto:

De jeugdleden en vrijwilligers van Scouting Laurentius zijn al een tijdje druk met de voorbereidingen voor de kerstactie van 2020, dat dit jaar geheel volgens de geldende coronamaatregelen plaatsvindt: natuurlijke materialen verzamelen, veel verschillende plaatsen creëren waar de stukjes mee gemaakt kunnen worden, en nog veel meer.

De kerstactie  van Scouting Laurentius zorgt elk jaar voor een zeer welkome opbrengst voor onze groep. Dit jaar is het voor de scoutinggroep een nog grotere uitdaging om deze actie te laten slagen. En daarom is uw hulp hard nodig!

Op de website www.descouting.nl en de  facebookpagina (https://www.facebook.com/ScoutingLaurentiusDongen) vindt u het bestelformulier. Als u dit invult, zorgt Scouting Laurentius er voor dat u uw stukje 12 december krijgt. Ook kunt u bij de leden bestellen. Zij zijn in het bezit van een bestelformulier.

Houdt u voor het laatste nieuws de website en facebookpagina in de gaten. U kunt Scouting laurentius steunen door een stukje voor maar 5 euro te bestellen! Alvast bedankt en tot ziens op 12 december!

Reacties