Tover je huis om tot een ‘Peeënrijks monument’

Foto:

Draag jij carnaval in het Peeënrijk een warm hart toe? Wil jij laten zien dat in jouw huis echte carnavalsliefhebbers wonen? Dat kan, want nu is er een schildje wat je naast de voordeur kunt monteren om van je huis een ‘Peeënrijks monument’ te maken.

Vanaf vandaag is het ‘Peeënrijks monument’ schildje te koop. Het schildje, een plaatje in de Peeënrijks kleuren groen en oranje, met Peeën gepositioneerd als zwaarden, zoals in een echt wapenschild, is tot stand gekomen in een  samenwerking van Dongense Dingen en Ad Jespers uit Oosterhout. Daar is de plaatselijke variant al enkele jaren een groot succes en prijjkt het schildje al op vele gevels.

Albert Jespers geeft het Peeënrijks monumentenschildje een mooi plekje aan de gevel van Bed & Breakfast Dongen aan het Dorpspad

Het Peeënrijks monumentenschildje is exclusief verkrijgbaar in de webshop www.dongensedingen.nl of in de Pop-Up-Store van Dongense Dingen aan de Hoge ham 103. Deze tijdelijke winkel is tot eind december geopend op vrijdagen van 10.00 tot 20.00 uur, op zaterdagen van 10.00 tot 17.00 uur en op zondagen van 12.00 tot 17.00 uur. De prijs van het schildje, gemaakt van weerbestendig materiaal, is 11 euro.

Laat zien dat in jouw huis, ook in dit alteratieve carnavalsjaar echte trotse Peeën en/of Peeērinnen wonen en hang zo’n karakteristiek schildje aan je gevel.

 

Reacties