Scouting St. Jozef Kerstloten webshop

Foto:

Op zaterdag 14 november jl. zijn onze leden gestart met de verkoop van onze kerstloten.

Door Corona hebben wij geen gezamenlijke verkoopdag kunnen houden waarbij onze leden op één zaterdag zoveel mogelijk woningen bezoeken om u de gelegenheid te geven om deel te nemen aan onze traditionele jaarlijks terugkerende kerstloterij.

Vanaf vandaag is onze loten webshop in de lucht, via www.kerstloterij.st-jozefgroep.nl. kunt u op een eenvoudige manier toch deelnemen aan onze loterij. Door het invullen van enkele algemene gegevens en het aantal gewenste loten ontvangt u na betaling digitaal de kerstloten. Voor het kleine bedrag van slechts 50 eurocent per lot maakt u al dan al kans op een overheerlijke ambachtelijk gemaakte bakkerstaart.

De trekking zal plaats vinden op vrijdag 18 december om 20:00 uur tijdens een live uitzending vanaf ons Scoutinggebouw ’t Wezelhonk. De winnende lotnummers worden ook hier na de trekking bekend gemaakt. Bovendien zal de uitslag te zien zijn op onze website: http://www.st-jozefgroep.nl en op onze facebookpagina: http://www.facebook.com/scouting.st.jozef.dongen

Help de kinderen van Scouting St. Jozef en koop loten!

Reacties