Pop-Up Store Dongense Dingen is geopend

Foto:

Vanaf vrijdag is Dongen een bijzondere winkel rijker. Op de locatie Hoge Ham 103 (voorheen De Feestwinkel) is tot eind december elke vrijdag, zaterdag en zondag de Pop-Up Store van Dongense Dingen geopend.

Het assortiment, wat ook te vinden is op de website www.dongensedingen.nl, is indrukwekkend. ’t Donges Léespangeske, talloze producten met de skyline van Dongen, Oud-Hollands snoepgoed, kerstartikelen, carnavalsartikelen…kortom te veel om op te noemen. De nieuwste artikelen, zoals speciale kersthangers, placemats met afbeelding van ’t Donges Léesplangeske en sfeervolle flessen met  verlichting  zijn al te vinden in de webshop. Een superleuke kadowinkel!

In deze Pop-Up Store is ook ruimte voor het goede doel. Nicole van der Wou heeft de afgelopen weken, samen met een groot aantal vrijwilligers, gezorgd voor een groot assortiment in kleding, knuffelpoppen, sieraden en meer. De opbrengst hiervan gaat volledig naar het Koningin Wilhelmina Fonds. Daarnaast gaat van alle kadopakketten een euro naar de Stichting Met je Hart, die strijdt tegen de eenzaamheid onder Dongense ouderen.

De Pop-Up Store van Dongense Dingen is tot eind december geopend op vrijdagen van 10.00  tot 20.00 uur, op zaterdagen van 10.00 tot 17.00 uur en op zondagen van 12.00 tot 17.00 uur. Wees welkom en neem een kijkje in de gezelligste winkel van Dongen.

Reacties