Coronaproof Kerstactie Scouting Laurentius

Foto:

Scouting Laurentius zal ook dit jaar weer zelfgemaakte kerststukjes verkopen in Dongen. Al gaat dat dit jaar er wel wat anders uit zien dan andere jaren.

De natuurlijke materialen zijn verzameld, maar helaas mogen er dit jaar in verband met de coronamaatregelen geen bomen omgehakt worden en moge onze leden ook niet langs de deuren om de stukjes te verkopen. De kerststukjes worden voor de verkoopdag gemaakt door onze leden en onze vrijwilligers. Dit alles gebeurt in kleinere groepjes, verspreid van elkaar, op verschillende locaties. We proberen er alles aan te doen om ook dit jaar een prachtig stukje in elkaar te zetten.

U kunt deze stukjes bestellen via onze site www.descouting.nl of bij een van onze leden, die in het bezit zijn van een bestelformulier.
Op 12 december zullen we er, geheel coronaproof, voor zorgen dat u uw kerststukje in handen krijgt. We zullen deze persoonlijk bij u afleveren en we zullen ook een of meerder afhaalpunten in Dongen organiseren. Hopelijk kunnen we op deze manier ook dit jaar weer veel mensen blij maken met onze kerststukjes en weet u allemaal onze webshop op www.descouting.nl te vinden. We zien uw bestelling met veel plezier tegemoet!

Reacties