Steun de lokale EET met je hart campagne. Iedere euro telt. Juist nu!

Foto:

Al jaren is 1 november de startdatum van de landelijke EET met je hartcampagne van stichting Met je hart. Gedurende 6 weken wordt aan restaurantgasten een vrijwillige donatie van een euro gevraagd. Hiermee organiseert ook Met je hart Dongen waardevolle ontmoetingen voor eenzame ouderen in de lokale horeca.

Dit jaar is alles anders. De horeca mag geen gasten ontvangen, waardoor de EET met je hart campagne, de belangrijkste lokale fondsenwerving voor stichting Met je hart Dongen, in het geding is. Tegelijkertijd neemt de eenzaamheid onder kwetsbare ouderen in deze periode alleen maar toe. Reden te meer voor Met je hart om zich extra hard in te zetten om haar ouderen te laten voelen dat ze niet vergeten worden.

Met je hart Dongen kijkt er naar uit om volgend jaar weer vele ontmoetingen te kunnen organiseren bij haar loyale horecapartners, om de ergste eenzaamheid van de ouderen te verzachten. ‘Het is hartverwarmend hoe gastvrij de horeca ons keer op keer ontvangt en omarmt’, aldus Lisette Veenstra van Met je hart Dongen. ‘En daarom extra pijnlijk om te zien hoe zwaar zij het momenteel hebben’.

Stichting Met je hart Dongen zit niet bij de pakken neer en start tot het eind van dit jaar een alternatieve EET Met je hart campagne op. Bestel lokaal bij de horeca om af te halen of thuis te laten bezorgen en doe een donatie via de QR-code die je aantreft op de flyer. Met afstand de beste besteding van je euro, juist nu! Want je steunt er niet alleen de stichting en dus de ouderen mee, maar óók de lokale horeca. Tref je geen flyer aan bij je bestelling, is een donatie ook mogelijk via https://www.metjehart.nl/help-mee/doneren/ of scan de QR-code. Selecteer Dongen voor je EET met je hart donatie.

De campagne wordt dit jaar ook omarmd door diverse foodwinkels in Dongen. Ook zij steunen de stichting én de horeca met de verkoop van specifieke EET Met je hart producten. Zie www.metjehart.nl/gemeenten/Dongen voor een overzicht van de deelnemers aan de EET Met je hart campagne.

100% van de donaties aan EET met je hart wordt lokaal ingezet om eenzaamheid bij ouderen te verzachten. Lisette Veenstra: ‘Samen genieten, oprechte aandacht en nieuwe contacten maakt alles mooier. Precies waar onze ouderen zo hard behoefte aan hebben. Help ons om er ook in 2021 voor hen te kunnen zijn. Heel veel dank voor alle steun’

Reacties