‘Aan de deur geklopt’ opent pop-up winkel met Sinterklaascadeautjes

Foto: Pixabay License/RvT1625 - Aan de deur geklopt

Daar wordt aan de deur geklopt…. waar zal het zijn? Op vrijdag 27 en zaterdag 28 november opent Aan de deur geklopt met veel enthousiasme een pop-up winkel in het centrum van Dongen. Het voormalige Etos-pand, aan de Hoge Ham 149, wordt tijdelijk ingericht als gratis speelgoedwinkel.

Aan de deur geklopt zorgt voor het verzamelen van nieuw en tweedehands speelgoed en wil dit verspreiden in de gemeente Dongen. “Door het aanbieden van goed en gratis speelgoed willen we in deze tijd iets extra’s doen voor kinderen”, geven initiatiefnemers Rob en Bea aan. Zij hebben voldoende nieuw en mooi tweedehands speelgoed ontvangen om een pop-up winkel te kunnen openen. Maud Keulers, vanaf het begin af aan betrokken bij het initiatief vult aan: “We maken er een toffe winkel van, er zijn veel mooie cadeautjes en iedereen is welkom om een gratis Sint-cadeau uit te zoeken”.

Aan de deur geklopt kan de cadeautjes ook thuis bezorgen. Ken je een gezin die iets leuks kan gebruiken? Aan de deur geklopt is te bereiken via [email protected] en te volgen via Instagram: @aandedeurgeklopt of via Facebook: https://www.facebook.com/aandedeurgeklopt

De openingstijden van de pop-up winkel zijn vrijdag 27 november van 10.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag 28 november van 10.00 uur tot 17.00 uur. Er zijn vrijwilligers aanwezig die begeleiden bij het winkelen en helpen bij het inpakken van de cadeautjes.

Reacties