Nu ook exclusieve carnavalsemblemen bij Dongense Dingen

Foto:

De webshop www.dongensedingen.nl heeft het assortiment de laatste tijd al behoorlijk uitgebreid. Na de introductie van ’t Donges Léesplangeske een aantal jaren geleden, is het aanbod steeds verder aangevuld met nieuwe artikelen met een Dongens tintje. Vanaf heden zijn er exclusieve carnavalsemblemen te bestellen.

Inmiddels kun je in de webshop terecht voor een groot aantal artikelen, variërend van een sleutelhanger tot een mooie wanddecoratie met daarop de skyline van Dongen en van een telefoonhoesje tot een kerstbal. Al deze artikelen zijn ook te koop in de Pop-Up Store, die Dongense Dingen opent van 21 november tot eind december aan de Hoge Ham 103 (voorheen De Feestwinkel). Maar de collectie wordt nog steeds verder uitgebreid en er komen nog enkele verrassingen in de komende weken.

Vanaf vandaag heeft de webshop ook een afdeling ‘Peeënrijk’ waar er, ondanks dat de viering van Carnaval dit jaar op een laag pitje staat, ook in deze coronatijd voor gezorgd wordt dat het carnavalsbloed in de aderen van de Peeën en Peeërinnen blijft stromen. Dongense Dingen heeft nu een aantal strijkemblemen waarmee je dat kunt laten zien. Er zijn drie varianten, waaronder het Peeke met mondkapje en de spreuk ‘Saome Sterk’, een slogan die eigenlijk altijd wel typerend is voor het carnaval in ‘oos schóon en onvolpreze Peeënrijk’. Daarnaast is er het embleem met de klassieker ‘Wat er bij ons ook ooit gebeuren zal, we vieren altijd carnaval’ en de spreuk ‘Kan wel janke’, die in een paar woorden het algemene gevoel over het uitgeklede carnaval 2021 beschrijft.

De emblemen zijn nu al te bestellen bij www.dongensedingen.nl. De emblemen ‘Saome Sterk’ en Wat er bij ons ook ooit gebeuren zal…” kosten per stuk € 5,95, het embleem ‘Kan wel Janke’ komt op € 4,50. De complete set van drie verschillende emblemen kost € 13,50. De emblemen worden half november verwacht en de voorraad zal beperkt zijn. Snel bestellen dus om er zeker van te zijn dat jij er niet naast grijpt.

Reacties