Leuke nieuwe activiteiten voor 50-plussers bij Het KunstPodium

Foto: Het KunstPodium

Het KunstPodium biedt dit nieuwe seizoen veel leuke cursussen aan. Niet alleen voor de jeugd en jongeren maar ook voor volwassenen en 50-plussers is er vertrouwd én vernieuwd cursusaanbod.

Met de cursus Dans 50+ blijf je op een leuke en muzikale manier lekker in beweging en bij de cursus Djembé voor beginners van 55 jaar en ouder leer je met z’n allen mooie drumbeats te maken! En opa’s en oma’s die met hun kleinkind een leuke cursus willen doen, kunnen terecht bij de cursus ‘Spelen met Muziek’ die 11 november start.

Dans 50+|
De cursus Dans 50+ start op 12 november. Deze cursus, die plaatsvindt op donderdagavond, is speciaal voor iedereen die graag in beweging blijft met dans. Je danst op je eigen niveau dus danservaring is niet nodig!

Gratis proefles Fit & Fun met Drumdance
50-plussers die wel eens iets helemaal nieuws willen uitproberen, kunnen meedoen met Fit & Fun met Drumdance voor volwassenen. Deze cursus, die plaatsvindt op maandagavond, start op 16 november. Op lekkere muziek werk je in deze cursus swingend en ritmisch aan je lijf waarbij je met stokken op een grote bal drumt. Je kunt je nog opgeven voor de gratis proefles op 9 november.

Proefles Slagwerk & Djembé op 4 december
En op 11 december start op vrijdagmiddag om 14.15 uur de cursus Slagwerk & Djembé voor beginners. In deze cursus voor 55-plussers ga je met een groepje medecursisten letterlijk aan de slag! Vanaf de basis leer je hoe bepaalde drumritmes in elkaar steken en hoe je die zelf kunt spelen. Er is een gratis proefles voor enthousiastelingen op 4 december.

Wil je meer weten over deze cursussen of je opgeven voor de proefles? Kijk dan op de website van Het KunstPodium of stuur een mail aan [email protected]. Bellen mag natuurlijk ook!

Reacties