Pleziercup v.v. Dongen een groot succes

Foto:

Helaas zijn er voorlopig geen wedstrijden op Sportpark De Biezen, maar dat betekent niet dat de velden leeg en verlaten zijn. Zo organiseerden de trainers van de JO11 en MO13 de Pleziercup om samen tóch een leuke zaterdagochtend te hebben.

In teams van zes spelers gingen de JO11 en M013 de strijd met elkaar aan. Ze speelden oud-Hollandse spelletjes zoals peperkoek happen, spijkerpoepen, sjoelen, spijkerbroekhangen en zaklopen. Daarnaast werd er natuurlijk gevoetbald en dansten de deelnemers erop los. De ochtend werd afgesloten met een prijsuitreiking door voorzitter John-Paul Verkooijen die de winnaars bekend maakte: v.v. De Boefjes.

Wil jij graag gaan voetballen?
Of weet je het nog niet helemaal zeker? Doe dan ’s mee met een proeftraining in jouw leeftijdsgroep. Deze trainingen zijn geheel gratis en vrijblijvend. Een mooie manier om te ontdekken hoe leuk voetballen is. Als je het leuk vindt dan kun je lekker bij ons blijven voetballen! Ook meisjes zijn van harte welkom om eens kennis te komen maken.  Je bent van harte welkom op een van onze Open Voetbaltrainingen:

Kinderen leeftijd 6 t/m 8 jaar op woensdag 11 en 18 november 18:00-19:30 uur.
Kinderen leeftijd 9 t/m 11 jaar op maandag 9 en 16 november 18:00-19:30 uur.
Ben je 12 jaar of ouder dan kun je jezelf natuurlijk ook aanmelden voor de Open Trainingen.

Je kunt jezelf aanmelden per e-mail: [email protected] Vermeld naast je naam ook even je adres, telefoonnummer en geboortedatum.

 

Reacties