Dongen krijgt weer een plattegrond

Foto:

Het is inmiddels al weer een aantal jaren geleden dat de laatste plattegrond van Dongen is uitgegeven maar op dat gebied is er goed nieuws te melden want op 10 december ontvangen alle Dongenaren gratis een geactualiseerde versie in de brievenbus.

Uitgever van deze plattegrond is dongen.nieuws.nl. De website geeft hiermee de Dongenaren een cadeautje in verband met het 10-jarig bestaan van de website, “Vijf jaar geleden trakteerden we Dongen op de eerste editie van de glossy. Deze heeft inmiddels al heel wat opvolgers gehad. Helaas is het vanwege de coronacrisis niet mogelijk om het jubileumnummer (de tiende editie) in dit bijzondere jaar uit te geven. Hiervoor zullen we even wachten tot het leven weer een beetje zijn normale gangetje heeft hervonden. Een plattegrond uitbrengen kan echter wel” vertelt Bart van Kerkhof van dongen.nieuws.nl.

“Ondanks het feit dat je op het internet zo’n beetje alles kan vinden, is het nog steeds handig als je thuis eens op je gemak de ontwikkelingen in je eigen dorp kan bekijken. De planologische ontwikkelingen gaan best snel. Ieder jaar verandert er best wel wat. Met deze plattegrond ben je weer helemaal op de hoogte en is de vraag ‘waar is die straat ook weer?” in een handomdraai beantwoord.

Met medewerking van de gemeente Dongen wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan een volledig bijgewerkte versie van de plattegrond met alle bestaande én nieuwe straten in Dongen, ’s Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart. Deze nieuwe versie vervangt de laatste uitgave van 2015-2016. “Er is de laatste jaren best wat veranderd in Dongen” zegt Bart. “En die ontwikkelingen zullen ook de komende jaren doorgaan. Hoogste tijd dus om weer eens een nieuwe plattegrond uit te brengen. Het ligt in de bedoeling dat we nu om de twee jaar  een actuele versie van de Dongense plattegrond beschikbaar gaan stellen.”

Adverteren
Voor bedrijven is deze plattegrond, als echt bewaarexemplaar, een interessante mogelijkheid om regelmatig en gedurende lange tijd in beeld te zijn bij de Dongenaren.  Heeft u een bedrijf en eventueel belangstelling om middels een advertentie op deze plattegrond wat extra op te vallen, dan is dat mogelijk. Het aantal advertenties is echter beperkt. Als u graag meer te weten wilt komen over de mogelijkheden dan kunt u hiervoor een mail sturen naar  [email protected] of bellen naar Bart van Kerkhof op 06-36323131.

Reacties