Nieuw in Dongen: Kogel Barbier en Myrthe Masseert

Foto: Bart van Kerkhof

Zanger/entertainer en Dongenaar Stefan de Kogel werd dit jaar hard hard geraakt door de coronacrisis. Na de vele volle zalen die hij trok als frontman van de Nederpop All Stars, werd het in één klap oorverdovend stil.

“Het enige wat er binnen kwam, waren annuleringen van shows, die vanwege de coronamaatregelen geen doorgang konden vinden” vertelt Stefan. Wat nu? Bij de pakken neer gaan zitten? Of kijken wat de mogelijkheden zijn om deze ongewilde situatie om te draaien in iets positiefs. Stefan koos, samen met zijn vriendin Myrthe, voor het laatste. Onlangs openden zij op het historische bedrijventerrein Heuvelpark aan de Heuvelstraat 5, een gezamenlijke ruimte waar zij nu gestart zijn als ‘Kogel Barbier’ en ‘Myrthe Masseert’  Deze twee nieuwe ondernemingen delen een gezamenlijke ruimte in het monumentale gebouw Koks, een oude, gerenoveerde Leerlooierij uit 1900 en onderdeel van het karakteristieke bedrijvenpark.

De authentieke, sfeervolle omgeving zorgt voor een unieke ervaring. In de gezellige vintage ruimte kun je terecht voor persoonlijk gerichte behandelingen. “Bij de barbershop kun je als man nog écht even man zijn, dus geen blazende föhns, vrouwen verpakt in aluminiumfolie of verhalen over shoppen op zaterdag, maar slap ouwehoeren en geen gedoe!” aldus Stefan. “Je kunt er terecht voor een professionele knip- of baardbehandeling. Veel mensen denken dat barbershops alleen maar kapsels opscheren, maar niets is minder waar! Ook gedekte herenkapsels worden geknipt. Daarnaast werkt Kogel Barbier en Herenkapper met de meest exclusieve en luxueuze producten van hunter 1114.”

Myrthe Masseert is hét adres voor een ontspannen moment voor jezelf. Myrthe vertelt: “ Ik ben momenteel gediplomeerd ontspanningsmasseur en ben daarnaast continue bezig om me verder te verdiepen in andere technieken en massagevormen. Het is mijn grote passie om mensen een ultiem moment van ontspanning en rust te laten ervaren. Dit omdat ik geloof dat zo’n moment van totale ontspanning voor iedereen van groot belang is, zeker in de maatschappij waar we momenteel in moeten functioneren.”

“Door middel van een fijne sfeer, heerlijk geurende en warme olie, fijne rustgevende muziek en uiteraard een massage met aandacht en veel liefde voor het vak probeer ik deze ervaring zo prettig mogelijk te maken” vervolgt Myrthe. “Je kunt kiezen uit verschillende massageoliën, zo kun je kiezen voor een geur die bij je past. Naast dat de geuren lekker ruiken, hebben ze ieder hun eigen werking. Zo kun je op het moment van de massage kiezen voor de werking die op dat moment gewenst is. Op de pagina ‘Massage boeken’ op de website www.myrthemasseert.nl kun je zien uit welke massage oliën je kunt kiezen.”

Openingsaanbieding


Kijk voor meer informatie en reserveringen op www.kogelbarbier.nl & www.myrthemasseert.nl

Reacties