L-Joy Dancefactory danst door!

Foto: L-Joy

Advertorial Op dinsdag 13 oktober was het weer zo ver: een nieuwe persconferentie waarin de overheid strengere maatregelen aan zou kondigen. Lidian, Joëlle, Maartje en Roos van L-Joy Dance & Sports volgden dit op de voet en planden direct na de persconferentie een meeting in. Alles werd tot in de details uitgezocht: welke groepen mogen  door blijven gaan en welke niet?

“Na een tijdje alle regels doorgenomen te hebben kwamen we tot de geweldige conclusie dat wij, met de gepaste maatregelen, met al onze groepen door kunnen gaan! Van Girly 16+ tot Hip Hop for boys 12-18 jaar en van Ballet 7-11 jaar tot Zumba 18+; elke les wordt nog steeds vol enthousiasme gegeven de komende tijd!” aldus Roos.

“Daarnaast hebben we een ontzettend leuke actie lopen (zolang de voorraad strekt). Als jij, als nieuw lid, je inschrijft bij L-Joy Dancefactory mag je gratis een van de volgende combinaties kiezen:

  • Een exclusieve L-Joy canvas tas en een gepersonaliseerde handdoek (een handdoek met je naam erop)
  • Een L-Joy rugzak en een L-Joy bidon

L-Joy Dance & Sports iedereen dan ook uitnodigen om eens een proefles te komen volgen in een van onze lessen: we hebben er meer dan 35! Via de bijgevoegde link bekijk je al deze lessen en schrijf je je in voor een proefles: https://www.l-joy.nl/lessen/lesrooster/

Reacties