13 oktober HSP Kring Dongen

Foto:

Dinsdagavond 13 oktober is na een tijdje van stilte weer de volgende open bijeenkomst van HSP kring Dongen. Op deze avond vertelt gastspreker Jaap Lensen over zijn leven en de lijn die daar in zit over bewustzijn en dieper leren omgaan met helder zijn en inzien. Vanwege de richtlijnen van het RIVM kunnen deze keer helaas slechts een beperkt aantal bezoekers aanschuiven (dit via aanmelding vooraf).

HSP Kring Dongen (voorheen HSP Café Dongen) wil heel graag de plek zijn waar hooggevoelige volwassenen de mogelijkheid hebben elkaar te ontmoeten en ervaringen met elkaar uit te wisselen. Guus Norden legt uit: “Dit gebeurt  in de vorm van een maandelijkse zelfregiegroep vóór en dóór hooggevoeligen. Daarbij wordt eenmaal in het kwartaal een gastspreker gevraagd zijn/haar verhaal te delen en is er vervolgens ruimte om daarover samen verder in gesprek te gaan. In deze vorm komen we tot uitwisseling en leren we van en met elkaar.”

“De maandelijkse HSP kringen wisselen per keer van samenstelling doordat iedereen (los per keer) kan aansluiten”” vervolgt Guus Norden. “Het onderliggende zelfregie-format van de bijeenkomsten biedt gelijkwaardigheid, rust en veiligheid om echt te kunnen delen & luisteren naar elkaar en samen te verdiepen. Je bent bij deelname overigens niet verplicht om iets te delen, je mag ook alleen luisteren. Er zijn geen kosten aan verbonden (alleen consumpties zijn voor eigen rekening). Op deze manier uitwisselen met andere hooggevoelige mensen wordt als zeer positief ervaren, herkenning en leren van en met elkaar zijn de grote meerwaarde.”

Locatie: ontmoetingsplaats Eagle Shelter., Crispijnhof 9 Dongen. De Shelter ligt aan het fietspad, dat de Sportlaan met de Hertog Janstraat verbindt (tussen de voetbalvelden van DVVC en Olympia). Er is op de Sportlaan parkeergelegenheid.

Datum en tijd:
dinsdag 13 oktober. Vanaf 18.45 uur kunt u binnenlopen. Om 19.00 uur start de presentatie. Eindtijd is rond 21.00 uur. Aanmelden: geïnteresseerden voor de HSP kring van 13 oktober kunnen zichzelf aanmelden via [email protected]. Ben er wel snel bij want er zijn vanwege de richtlijnen dus maar een beperkt aantal plaatsen.

Reacties