Sparen voor spel- en leermaterialen voor basisscholen, verenigingen en clubs bij JUMBO Dongen

Foto:

Klanten die tussen 30 september en 17 november boodschappen doen bij Jumbo Dongen, kunnen sparen voor spel- en leermaterialen voor basisscholen, verenigingen en clubs. Voor de Sparen met elkaar actie stelt Jumbo voor de deelnemende basisscholen, verenigingen en clubs een budget van 5000 euro beschikbaar.

Klanten van Jumbo ontvangen vanaf 30 september bij elke besteding van 10 euro een gratis spaarpunt met een unieke code. Op de website jumbosparenmetelkaar.nl of via de Jumbo Sparen met elkaar-app kunnen klanten eenvoudig de punten toewijzen aan één van de deelnemende basisscholen, verenigingen of clubs. Na afloop van de actie wordt het beschikbare budget op basis van het aantal toegewezen punten verdeeld over de basisscholen, verenigingen en clubs.

Spel- en leermaterialen
De scholen, verenigingen en clubs hebben voorafgaand aan de actie aangegeven voor welke materialen zij graag sparen. Zij konden kiezen uit een grote collectie spel- en leermaterialen. Deze worden aangeboden door Kompan BV, Heutink en Muta Sport. Zij kunnen tevens sparen voor energiebesparende maatregelen, zoals “Stukje Zon”, korting op de energierekening en zelfs op zonnepanelen. In december wordt bekend gemaakt welk bedrag de basisscholen, verenigingen en clubs te besteden krijgen. De school waar het meest voor gespaard is maakt zelfs kans op eigen zonnepanelen.

Familiebedrijf
De Sparen met elkaar actie sluit naadloos aan op het maatschappelijke beleid van Jumbo. Als familiebedrijf en toonaangevende supermarktketen staat Jumbo midden in de samenleving. De supermarktketen voelt zich daarom verantwoordelijk voor de wereld om zich heen. Voor deze generatie, maar ook zeker voor de volgende generaties.

Ook in 2021 zal een dergelijke actie weer onderdeel zijn van de activiteiten bij Jumbo. Belangstellende scholen, verenigingen en clubs kunnen zich begin 2021 hiervoor inschrijven.

 

Reacties