HowieHo winkel opent haar deuren in Dongen

Foto:

Op vrijdag 2 oktober opent het Dongense bedrijf HowieHo om 10.00 uur haar winkel aan de Hoge Ham 159, het pand waar voorheen Schoenenreus gevestigd was. Dongen Nieuws sprak  eigenaar Gert-Jan van der Horst over zijn nieuwste winkel.

“Enkele weken geleden werden we erop gewezen dat er een tijdelijke huurder gezocht werd voor dit winkelpand. Wij zochten juist extra ruimte voor onze handelsonderneming, want we hebben recent een paar grote inventarissen opgekocht. Het is heel snel gegaan en onlangs kregen we de sleutel al. Sindsdien zijn we volop bezig met het inrichten van zo’n 500 vierkante meter showroom! ”

Winkel voor onbepaalde tijd
HowieHo koopt faillissementsboedels, restpartijen en overstock op en verkoopt dat onder andere via veilingsites. Daarnaast hebben ze drie grote loodsen in Dongen waar je (op afspraak) terecht kunt. En vanaf vrijdag komt daar dus ook een Dongense winkel bij. In de groots opgezette winkel vind je een ruim assortiment met diverse handelsartikelen. Gert-Jan: “We zijn met ons team flink aan het sjouwen en aan het klussen om alles op tijd af te krijgen. De meeste spullen staan bijna allemaal op hun nieuwe plaats. En daarna gaan we verder met het inrichten van de afdelingen met woondecoratiemateriaal, fitnessapparatuur, gereedschap en horeca spulletjes. Ook is er een flinke collectie kerstspullen. “We gaan er voor zorgen dat er wekelijks nieuwe spulletjes te vinden zijn!” zo eindigt Gert-Jan ons gesprek. Hij heeft er duidelijk zin in!

Meer informatie
Opening van HowieHo Winkel op vrijdag 2 oktober om 10.00 uur. Je vindt de HowieHo winkel in het pand aan de Hoge Ham 159 waar voorheen de Schoenenreus zat. Zij zijn open op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur .

Op de onderstaande Facebookpagina krijg je een impressie van wat je zoal in de winkel kunt vinden.
https://www.facebook.com/howiehandelsonderneming/

Reacties