Verzin een leuke spreuk voor een Dongens mondkapje

Foto:

Premier Rutte heeft aangegeven dat in het hele land  vanaf nu dringend geadviseerd wordt om in winkels, supermarkten en andere voor het publiek toegankelijke binnenruimten een mondkapje te dragen. En als je dan toch een mondkapje moet dragen…dan maar liever een leuke versie…zoals die met de skyline van Dongen.

De webshop www.dongensedingen.nl introduceerde dinsdag het mondkapje met de skyline van Dongen en er is inmiddels een ware run ontstaan op dit artikel. De eerste exemplaren komen donderdag 1 oktober binnen waarna de eerste bestellingen uitgeleverd zullen worden. Op maandag 5 oktober verwachten we de tweede zending. U hoeft dus nooit lang te wachten op uw bestelde mondkapje.

Maar wellicht heb jij een idee voor een leuke spreuk met daarin een link naar Dongen voor op een mondkapje. Plaats jouw inzending onder het facebookbericht van dit artikel en we laten de spreuk die de meeste vind-ik-leuks ontvangt, in beperkte oplage drukken op een afwasbaar mondkapje. De bedenker van de betreffende spreuk ontvangt natuurlijk gratis een mondkapje met zijn of haar spreuk, maar ook een mondkapje met de skyline van Dongen. Succes!

Reacties