Genieten geblazen bij dongennieuws ballonfiësta

Afgelopen zondag stegen maar liefst zeven luchtballonnen op vanaf De Nestel. dongennieuws organiseerde dit ballonnenfestival ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van deze website.

Wegens corona mocht er vooraf niet teveel publiciteit gegeven worden aan dit evenement. Het zou anders immers te druk met belangstellenden worden om dit spectaculaire schouwspel mee te maken.  De ruim 70 passagiers genoten echter ook zonder die massale belangstelling volop van het avontuur. De weersomstandigheden waren ideaal en de wind stond ook nog eens gunstig want alle ballonnen voeren over Dongen. Na een vlucht van een uur landden de ballonnen in de omgeving van Kaatsheuvel en Waalwijk en konden de passagiers genieten van een glaasje champagne en, als zij voor het eerst een vlucht gemaakt hadden, zelfs een kleine champagne douche.

In de fotoserie boven zie je een compilatie van foto’s van diverse passagiers en dongennieuws. De beelden, waaronder vele mooie luchtfoto’s van Dongen, zijn gemaakt vanuit diverse ballonnen.

Met dank aan Rob Schrauwers, Thea en Frans Smulders, Marcel Weeterings,  Muriël van Vessem, Marscha van Gaubergen en John Aarts.

Reacties