Je kan weer naar het theater!

Foto:

In De Cammeleur is er genoeg ruimte om je veilig te laten genieten van een avondje of middagje uit. De theaterzaal is omgetoverd naar een theatercafé, een gezellige opstelling met comfortabele stoelen en tafeltjes. Zo kan je tijdens de voorstelling genieten van een hapje en drankje. Nét even anders is dan je gewend bent en tegelijkertijd minstens zo sfeervol! Én 100% coronaproof!

Op de website vind je diverse voorstellingen, we hebben zeker voor ieder wat wils.  Wat dacht je van de grappige Nabil met zijn ‘absurde’ show waarin hij zich afvraagt of hij de normale man is in de gekke wereld of andersom? Of de muzikale show van Joris Linssen? Een theaterconcert vol opzwepende liedjes, prachtige ballades, ontroerende levensverhalen, gevoelige teksten en loepzuivere samenzang. Recht in het hart: RAAK!

Ook aan de kleine gast is gedacht met Mad Science én de interactieve voorstelling Cowboy Billie Boem. De twee kindervrienden zorgen elk jaar weer voor een gezellig middag waarin veel verteld en gezongen wordt. De meegekomen Pieten springen in het rond van plezier, strooien pepernoten en maken er altijd weer een groot feest van.

Theaterprogramma in het najaar
13 september Cammeleur Cabaret Cafe (uitverkocht)
2 oktober Nabil
10 oktober Mad Science – Kinderboekenweekshow
11 oktober Joris Linssen & Caramba
1 november Diederick Ensink
25 november Cowboy Billie Boem (2 voorstellingen)
6 december Cammeleur Cabaret Café
12 december Pieter Jouke

Graag tot ziens  in het theater!
Kijk voor het hele programma en tickets op www.decammeleur.nl

Reacties