Gemeenteraad neemt besluit over tweede termijn burgemeester Marina Starmans

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

In de gemeenteraadsvergadering van aanstaande donderdag 10 september neemt de gemeenteraad onder meer een besluit over een mogelijke tweede termijn van zes jaar voor burgemeester Marina Starmans.

Op 4 februari 2015 is Marina Starmans-Gelijns geïnstalleerd als burgemeester van Dongen. De benoeming loopt voor een periode van zes jaar. Daarmee eindigt de benoeming op 4 februari 2021. Begin 2020 is door de gemeenteraad de procedure voor herbenoeming opgestart. De vertrouwenscommissie heeft daartoe gesprekken gevoerd en besproken in een besloten raadsvergadering (voorafgaand aan de gemeenteraadsvergadering van donderdag 10 september). Over het resultaat daarvan wordt  mededeling gedaan en de gemeenteraad wordt voorgesteld dat besluit dan  in het openbaar te bekrachtigen.

dongen.nieuws.nl is benieuwd hoe de inwoners van Dongen denken over hun burgemeester.  Ziet u een tweede termijn van zes jaar voor Marina Starmans-Gelijns als burgemeester van Dongen wel zitten of ziet u liever een ander persoon op deze post? Geef uw mening (evt, met onderbouwing) in een reactie op dit artikel op onze facebookpagina.

Reacties