Nieuwe opzet lessen kunst en cultuur op de J.J.Anspachschool

Foto:

Toen eind vorig schooljaar muziekdocent Anton Wolvenkamp vertrok om les te gaan geven op de PABO ontstond er een situatie op de J.J. Anspachschool, waarbij een nieuwe weg ingeslagen kon worden op het gebied van kunst en cultuur. Hierdoor ontstond een nieuwe samenwerking met het Kunstpodium.

In blokken van ongeveer 10 weken zullen steeds verschillende disciplines aan de orde komen. Dit brede aanbod van kunst en cultuur maakt onderdeel uit van het reguliere lesprogramma op de J.J. Anspachschool. Zo komen kinderen tijdens hun schooljaren op de Anspach in aanraking met muziek, dans, theater, musical, drama, muziek en beeldende kunst. Alle lessen worden gegeven door gediplomeerde vakdocenten die gespecialiseerd zijn in één van de bovenstaande disciplines. Op de foto is dansdocent Lydia Snoeren in actie te zien met een groep leerlingen van de Anspachschool.

“Wij zijn er erg trots op dat we ons kunstonderwijs op deze unieke manier aan kunnen bieden aan de kinderen van onze school. Daarnaast bieden ook de naschoolse activiteiten onder de noemer Anspach Actief een breed aanbod van kunst en cultuur, maar ook van sport en beweging. We hopen op een prettige samenwerking met de docenten van het Kunstpodium!” aldus het team van de J.J. Anspachschool

Reacties