Tweede editie ‘200% De Vennen’ eind september verwacht

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Eind september zal de tweede ‘200% De Vennen’ verschijnen. Dit is dé luxe en glossy nieuwsuitgave van sport- en gezondheidscentrum De Vennen in Dongen met daarin aantrekkelijke verhalen, interviews, fotoreportages, informatie over de sportfaciliteiten, sportprogramma’s en evenementen.

‘200% De Vennen’ wordt uitgegeven in A3 formaat en beslaat 12 pagina’s. De veel gelezen uitgave wordt in een oplage van 12.500 stuks gratis huis-aan-huis verspreid in Dongen, ’s Gravenmoer, Dongen-Vaart en Klein-Dongen en 2.500 stuks op verschillende stapelplaatsen in Midden- en West-Brabant. Vanwege het grote bereik is het dan ook aantrekkelijk voor ondernemers en instellingen om hun bedrijf tegen scherpe prijzen onder de aandacht te brengen.

KLIK HIER  om de volledige eerste editie van ‘200% De Vennen’ van januari 2020 bekijken

Er zijn vele mogelijkheden om te adverteren in ‘200% De Vennen’. Ook zijn er doorplaatsingsmogelijkheden zodat uw advertentie of advertorial bij een nog groter publiek terecht komt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Stads / Pix4Profs, email: pix4[email protected] of Bart van Kerkhof, e-mail [email protected]

Reacties