Cinemaclub Dongen gaat weer beginnen

Foto:

Cinemaclub Dongen heeft toestemming gekregen van De Volckaert om vanaf september weer films te vertonen in theater De Volckaert. En dat is goed nieuws voor alle filmliefhebbers van Dongen en omstreken.

Op woensdagavond 2 september zwaaien de deuren van de filmzaal weer open en staan de enthousiaste vrijwilligers van Cinemaclub Dongen weer voor je klaar om je een topfilm voor te schotelen.
Om de gezondheid van onze bezoekers te borgen houden wij ons aan de “1,5 meter-regel”. Dat betekent dat, naast het vooraf reserveren van plaatsen, maar een beperkt aantal bezoekers per voorstelling toegelaten kunnen worden.

Op de website van Cinemaclub Dongen lees je hoe je kaarten kunt reserveren en welke spelregels wij hanteren om je filmbezoek veilig te laten verlopen.  Wij kijken uit naar de start van het nieuwe filmseizoen waar we een aantal pareltjes voor je hebben uitgekozen. Zo starten we op woensdag 2 september met de film “Judy”, waarin het leven van showbizz-legende Judy Garland centraal staat. De rol van Judy wordt vertolkt door een ijzersterke Renee Zellweger.

Op maandag 7 september vertonen we de film “Parasite” die zowel het filmfestival van Cannes als de Oscar won. Op woensdag 16 september staat de spectaculaire oorlogsthriller “1917” op het programma. Vervolgens tappen we op 21 september uit een wat luchtiger vaatje met de vertoning van “De liefhebbers’ met een Nederlandse topcast. Kortom: weer een gevarieerd programma.

Bezoekt u vooral onze website voor reserveringen en informatie over het filmprogramma (www.cinemaclubdongen.nl). Daar kunt u zich tevens aanmelden voor onze wekelijkse nieuwsbrief (zie het kopje ‘contact’). Na aanmelding ontvangt u de nieuwsbrief automatisch per mail. Zo blijft u op de hoogte van de films die binnenkort draaien en de ontwikkelingen binnen de vereniging.
We hopen u begin september weer te ontmoeten en wensen u een mooi en gezond vervolg van de zomer.

Het bestuur van Cinemaclub Dongen

Reacties