Programma Thuisspelen woensdag

Foto:

Maandag zijn de Thuisspelen begonnen. Tijdens deze alternatieve Zomerspelen krijgen de Dongense kinderen in de ochtend via filmpjes een introductie voor de nieuwe dag. Voor iedere groep is er gedurende de week ook een gezamenlijke activiteit. Bekijk hier de filmpjes.

Woensdag
Vandaag is het alweer de derde dag van de Thuisspelen, zijn jullie ook zo aan het genieten?! Vandaag staat er weer een leuk programma voor jullie klaar!

1-2 Heilig Hart
Zo, alle boodschappen zijn binnen. We kunnen weer verder met alle voorbereidingen. Vandaag ben je welkom in onze werkplaats om alle vlaggen en muzieknoten op te halen voor het Bakkersfeest van vrijdag. Het moet er natuurlijk wel feestelijk uit komen te zien. Gelukkig kan Bakker Bibi haar vriendin Nora Feestneus altijd bellen voor dit soort zaken. Helaas blijkt dat vandaag niet helemaal goed te gaan… Buurmeisje Lena laat per ongeluk een grote zak meel vallen, boven op alle versieringen. Alle versieringen zijn vies en het blijkt dat de muziek het helemaal niet goed doet. We hebben alleen nog maar hele saaie muziek. Kom jij ons helpen in de werkplaats om nieuwe vlaggen te maken en muzieknoten te verzamelen?

1-2 Noorderpoort
Professor Proton heeft niet heel goed geslapen vannacht, maar hij moet wel zijn best doen om die derde stempel binnen te halen. Als dat maar goed komt…

3-4
Kinderen van groep 3/4, wat hebben we hard gewerkt gisteren! Dankzij jullie harde werk hebben we het tweede amulet kunnen verdienen. We komen steeds dichter bij de schat. Laten we snel verder vliegen. Waar zal de luchtballon ons vandaag heen brengen? Vol goede moed stappen we weer in, klaar voor de reis van vandaag. Oh jee, wat was dat kabaal?

5-6
Behendigheid: kun jij het aan? Maak dan een te gekke kettingreactiebaan!
We gaan vandaag onze behendigheid trainen. Dit is namelijk een kwaliteit die we zeker nodig hebben voor de grote wedstrijd van vrijdag

7-8 & brugklas
De hoofdleiding van groep 7-8 en de brugklas is in overleg over de beelden die we gisteren hebben gezien. In die beelden was te zien dat er op verschillende locaties verdachte dingen zijn gebeurd. We besluiten de camera’s van die locaties te gaan hacken, zodat we misschien nog wel meer informatie kunnen verkrijgen.
Kijk je snel mee? Surf naar www.dongensejeugdraad.nl voor de eerste uitzending!

Reacties