ABBA Fever komt naar Dongen (winactie)

Foto:

ABBA Fever, de allerbeste ABBA tribute band van Nederland komt zaterdag 8 augustus naar De Cammeleur. Kom live genieten van Abba’s grootste hits tijdens deze intieme concerten van de live band.

Tijdens deze geweldige live show van ABBA Fever wordt iedereen regelrecht teruggevoerd naar de seventies. Dancing Queen, Mammia Mia, Waterloo: geen enkele ABBA tophit zal worden overgeslagen en ook de echte ABBA-fans worden verrast met enkele vergeten, maar prachtige nummers. De handgemaakte kostuums en adembenemende stemmen van de zangeressen zorgen voor een show van wereldklasse. Tussendoor zal DJ Ramon zorgen voor de nodige muzikale hits van de jaren 70 en 80, zodat een ouderwets disco avondje toch nog compleet is in deze Corona tijd.

Laatste kaarten
Wil je zeker zijn van kaartjes? Bestel ze dan snel via www.decammeleur.nl. Slechts beperkt aantal zitplaatsen aan de tafeltjes per show beschikbaar vanwege de RIVM richtlijnen, dus zorg dat je er op tijd bij bent want op=op. Meer informatie vindt je op de website.

WIN ACTIE

Ondertussen gaan de allerlaatste kaarten de verkoop in voor de ABBA Fever show! Om dat te vieren mogen wij 3 x 2 tickets weggeven voor de ABBA Fever show bij De Cammeleur.

Beantwoord onderstaande vraag en mail je antwoord naar [email protected] o.v.v. ‘ABBA Fever actie’ vóór 3 augustus.

Uit hoeveel personen bestond de originele ABBA groep?

Reacties