Ophalen doe-boekjes Thuisspelen op zaterdag 25 juli

Foto: Pixabay License/1494202

Om deel te kunnen nemen aan de Thuisspelen brengen wij een doe-boekje uit. In dit doe-boek staan alle informatie, activiteiten en opdrachten die nodig zijn om mee te kunnen doen aan de Thuisspelen.

Heeft u uw kind opgegeven voor de sport- & speldag? Dan krijgt u de mogelijkheid om het doe-boek op papier te ontvangen. Zaterdag 25 juli staan wij met de doe-boeken op het Wilhelminaplein en in Park Vredeoord.

Het ophaalmoment voor de doe-boeken is van 10.00u tot 13.00u. De groepen zullen verspreid over de locaties klaarstaan.

Groep 1-2 Heilig Hart en 1-2 Noorderpoort staan in Park Vredeoord.

Groep 3-4, 5-6 en 7-8 en de brugklas staan op het Wilhelminaplein.

Wij willen u omtrent het ophalen van de doe-boeken vragen rekening te houden met een aantal richtlijnen:

  • Houd voldoende afstand van elkaar (minimaal 1,5 meter). Er zullen pionnen op elke 1,5 meter staan om dit aan te geven.
  • Ontsmet uw handen aan het begin van de rij
  • Volg de looproute die staat aangegeven.
  • Kom bij voorkeur alleen, zo kunnen wij de drukte beperken. Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn om het doe-boek van uw kind op te halen, mag dit ook iemand anders zijn.
  • Laat de auto thuis. Kom zoveel mogelijk te voet of op de fiets.

Heeft u uw kind niet opgegeven voor de sport- & speldag, maar doet uw kind wel mee aan de Thuisspelen? Het doe-boek staat vanaf zondag 26 juli online op onze website: www.dongensejeugdraad.nl.

Een papieren versie voor kinderen die zich niet hebben opgegeven voor de sport-en-speldag is vrijdag 7 augustus op te halen. Verdere informatie hierover volgt nog. Opgeven voor de sport-en-spel-dagen kan nog tot en met 24 juli.

Reacties