Knock Out Comedy Crew in De Cammeleur

Foto:

Aanstaande zaterdag trapt de heren van ‘Knock Out Comedy Crew’ af met de eerste ronde van het Zomertheater; een heerlijk avondje onbezorgd lachen.

Stand up comedians organiseerden jarenlang try-out shows in het prachtige Torpedo Theater bij de Nes in Amsterdam. Dit waren ontzettend leuke en soms legendarische avonden, waardoor vele bekende comedians graag naar de “De Kleinste Comedy Club van Nederland” kwamen om nieuw materiaal te testen. Tijdens een avondje stappen ontstond spontaan het idee om echt samen op te gaan treden. Laten we eens gek doen, een heuse tour?

Als ware rocksterren, leipe rappers of een echte boyband gezamenlijk op tournee langs theaters en poppodia met een vette stand up comedyshow. Iedere show een wisselende line-up, mooie collab’s, featurings en gastoptredens. Uiteraard treden er iedere show een aantal comedians op van de Knock Out Comedy Crew, aangevuld met ervaren, bekende en soms ook volslagen onbekende, maar talentvolle comedians.

De line-up is inmiddels bekend. Zaterdag om 20.00 uur staan Huibert-Jan van Roest, Farbod Moghaddam, Johan van Gulik en MC-er Wouter Monden voor jou op de Dongense planken. Ben je er ook bij?

Bestel je ticket voor € 15.50 inclusief een consumptie via www.decammeleur.nl

Reacties