Tienduizenden pakketjes vertraagd na overval op Bol.com

Foto: Bol.com

De bezorging van tienduizenden pakketjes van Bol.com loopt vertraging op als gevolg van de overval op het distributiecentrum in Waalwijk.

Gewapende overval
Het distributiecentrum van Bol.com in Waalwijk werd zondag overvallen. Het was een gewapende overval die volgens de politie vermoedelijk door meerdere daders is uitgevoerd. De overvallers kwamen rond 9.00 uur het pand binnen en bedreigden twee beveiligingsmedewerkers. De daders zijn geruime tijd binnen geweest. De bedreigde medewerkers sloegen rond 14.50 uur alarm. Over de buit is door de politie nog niets bekendgemaakt.

Achterstand in pakketbezorging
De woordvoerster van Bol.com kan niet exact aangeven hoelang het duurt tot de achterstand van te bezorgen pakketten is weggewerkt, want het onderzoek van de politie loopt nog. Bol.com heeft consumenten en bedrijven die op een bestelling wachten gemaild en uitgelegd wat de oorzaak van de vertraging is. “Meer dan de helft van de bestellingen komen niet uit ons warehouse, maar worden direct door ondernemers naar de klant gestuurd”, legt de woordvoerster van Bol.com uit. Deze pakketten zijn maandag wel gewoon uitgeleverd.

Reacties