Ontdek de thema’s van de Thuisspelen

Foto: Pixabay License/1494202

Op dit moment worden de laatste voorbereidingen getroffen voor de Thuisspelen! Wij hebben er al ontzettend veel zin in, jij ook? Ontdek snel welke avonturen er te beleven zijn bij jouw groep.

Inschrijven voor de sport- & speldag kan nog tot en met aankomende vrijdag 24 juli (KLIK HIER)

1-2 Heilig Hart:
Het Bakkersfeest van Bakkerij de Lekkernij komt er weer aan. Elk jaar staan de (voor)tuinen in Dongen vol met lekkere baksels en versieringen. Help jij Bakker Bibi mee met alle voorbereidingen?

1-2 Noorderpoort:
Ontdek de nieuwste uitvindingen en proefjes samen met Professor Proton. Hij kan jullie hulp goed gebruiken, want de professor heeft een beetje de zenuwen.

3-4:
Ga jij mee op reis met de Magische Gele Luchtballon? Suus en Saar gaan op zoek naar de schat en kunnen jouw hulp goed gebruiken.

5-6:
Het is een bijzonder jaar, de Gele Spelen vinden dit jaar plaats in Dongen. Help jij mee om de Spelen tot een groot succes te brengen?

7-8:
De voorbereidingen voor de 60e Zomerspelen zijn in volle gang. Vanwege de 1,5 metersamenleving gebeurt dit online via verschillende chatprogramma’s. Er worden spannende verhaallijnen bedacht, leuke spellen gemaakt en logo’s ontworpen. Alles lijkt voorspoedig te gaan tot het lijkt of dat alles wordt gehacked.. Help jij mee om dit probleem op te lossen?

Reacties