ABBA Fever komt naar Dongen

Foto:

MAMMA MIA! GIMME GIMME GIMME! ABBA Fever, de allerbeste ABBA tribute band van Nederland komt zaterdag 8 augustus naar De Cammeleur! Kom live genieten van Abba’s heerlijke hits tijdens dit intieme concert van de live band. Bestel snel je kaarten want ze zijn bijna allemaal verkocht!

Tijdens deze geweldige live show van ABBA Fever wordt iedereen regelrecht teruggevoerd naar de seventies. Dancing Queen, Mammia Mia, Waterloo: geen enkele ABBA tophit zal worden overgeslagen en ook de echte ABBA-fans worden verrast met enkele vergeten, maar prachtige nummers. De handgemaakte kostuums en adembenemende stemmen van de zangeressen zorgen voor een show van wereldklasse. Tussendoor zal DJ Ramon zorgen voor de nodige muzikale hits van de jaren 70 en 80, zodat een ouderwets disco avondje toch nog compleet is in deze Corona tijd.

Laatste kaarten!
Tickets zijn inclusief hapjes tijdens de show en verkrijgbaar via www.decammeleur.nl. De Laatste kaarten gaan nu de verkoop in. Let op: er is maar plaats voor beperkt aantal zitplaatsen aan de tafeltjes per show vanwege de huidige RIVM richtlijnen, dus zorg dat je snel tickets aanschaft want op=op.

De eerste show is van 19:00 tot 21:30 uur en de twee show is van 22:00 tot 00:30uur. Toegang vanaf 18 jaar en alle shows zijn RIVM vriendelijk, bekijk de huisregels op www.decammleur.nl

Reacties