Wonen in De Pastorie: nog 1 appartement beschikbaar

Foto:

De Dongense projectontwikkelaar Publieke Werken heeft het initiatief genomen om de Sint Josephpastorie uit 1907 te verbouwen tot zeven luxe appartementen. Een waardevol historisch monument dat wordt verbouwd en toekomstbestendig is. Het grootste deel van de appartementen in de Sint Josephpastorie heeft al een nieuwe eigenaar, er is nog één appartement beschikbaar.

Dit betreft het appartement op de loft-verdieping waar je vanuit de loggia een prachtig uitzicht hebt over Dongen en natuurlijk ook uitkijkt op de torenspits van de oude Sint Josephkerk die op de hoek Hoge Ham-Sint Josephstraat nog staat te pronken.

“De appartementen krijgen allemaal veel daglicht en enkele ouderwets hoge plafonds, gecombineerd met moderne luxe én energielabel A” vervolgt Eric. “Bij ieder appartement is bewust gedacht aan grote buitenruimtes. Dat kan, afhankelijk van de verdieping een tuin, een terras of een balkon zijn. Ieder appartement heeft een eigen parkeerruimte en het bijzondere is, dat er indien gewenst voorzieningen zijn voor het opladen van een elektrische auto. In de grote fietsenberging kunnen elektrische fietsen opgeladen worden. Zowel het laadpunt van de auto als de fietsen zijn per appartement aangelegd zodat men het eigen verbruik volledig inzichtelijk heeft. Daarnaast kunnen de toekomstige bewoners gebruik maken van een gezamenlijke hobbyruimte en de wijnkelder, die zich in de authentieke pastoriekelder bevindt.”

Meer informatie over het appartement wat nog beschikbaar is vindt u op:  https://www.funda.nl/koop/dongen/appartement-41699038-sint-josephstraat-114-7/ Hier vindt u ook een beschrijving en enkele impressies. Mocht u interesse hebben in dit appartement dan kunt u mailen naar de makelaar [email protected] of bellen naar Van den Bosch Makelaars 0162-321616.

Reacties