Openingstijden Efteling vanaf 17 juli aangepast

Foto: Efteling

Per 17 juli wijzigen de openingstijden van de Efteling. Deze zomer is de Efteling nog tot en met 30 augustus geopend van 09.00 uur tot 22.00 uur.

De Efteling sluit dus vanaf 17 juli niet meer tussen 18.00 en 19.00 uur. Door deze wijziging in de openingstijden komen er ook extra tijdsloten beschikbaar met nieuwe tijden verspreid over de dag en avond. Zo heb je nog meer mogelijkheden om de Efteling te bezoeken.

Dagtickets (€ 45,-) zijn geldig van 09.00 uur tot 22.00 uur. Avondtickets (€ 25,-) zijn los te koop en geldig van 18.00 uur tot 22.00 uur. Omdat de Efteling een maximum aantal bezoekers per dag mag ontvangen, heb je een geldig entreebewijs én een reservering nodig om de Efteling te bezoeken. Ook verblijfsgasten kunnen vanaf aanstaande vrijdag tot 22.00 uur genieten van de Efteling. Zij hebben geen aparte avondtickets nodig en hoeven niet te reserveren. Abonnementhouders met een gereserveerd tijdslot zijn ook tot 22.00 uur welkom.

Heb je al gereserveerd voor een zomeravond?
Vanaf 17 juli mag je met jouw gemaakte reservering een uur eerder komen dan het door jouw gekozen tijdslot. Je hoeft hiervoor niks te doen. Let wel op, het park sluit dus om 22.00 uur in plaats van 23.00 uur. De nieuwe tijden worden niet aangepast in de Efteling-app of je Efteling-account. Is dit nieuwe tijdstip voor jou niet haalbaar? Dan kun je jouw reservering annuleren (via de Efteling-app of Mijn Efteling) en een nieuwe reservering plaatsen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen