Zomertheater in De Cammeleur

Foto:

Na maanden dicht te zijn geweest, opent De Cammeleur speciaal voor deze zomer haar deuren met een theaterprogrammering.

Drie voorstellingen onder de noemer ‘Zomertheater’ staan op de planken. De eerste voorstelling vindt plaats op zaterdag 25 juli om 20.00 uur. De heren van de ‘Knock Out Comedy Crew’ trappen af met een heerlijk avondje comedy. Onbezorgd lachen is het principe! Op zaterdag 1 augustus om 15.30 uur komt de oud-Dongenaar Fernando Lewis samen met pianist Tyn Smit de mooiste soul, blues- en popsongs brengen. Als afsluiter staat Arjan Kleton op zaterdag 22 augustus om 20.00 uur op het toneel met zijn voorstelling ‘Met de fles grootgebracht’. Arjan combineert cabaret met cocktails en dat belooft een gezellige nazit te worden!

Vanzelfsprekend is De Cammeleur klaargemaakt om een veilig, maar vooral ook leuk theaterbezoek te garanderen. Meer informatie daarover vind je hier.

Ondertussen wordt er ook hard gewerkt om alle voorstellingen en evenementen, die wegens Corona geannuleerd zijn, te verplaatsen. Omdat het landelijk gezien om enkele duizenden voorstellingen gaat, neemt dit veel tijd in beslag. Mocht verplaatsing geen optie zijn, dan wordt de voorstelling geannuleerd en kun je je aankoopbedrag doneren of terugontvangen. Ook een voucher behoort tot de mogelijkheden. De Cammeleur iedereen spoedig te kunnen informeren!

Reacties