Zin om te wandelen in de 4-daagse week (19 t/m 26 juli)? 

Foto:

Helaas is er dit jaar geen Nijmeegse 4-daagse. Veel Dongenaren nemen hier jaarlijks aan deel. Naast de uitdaging is het plezier een doorslag gevende factor om deel te nemen. In Dongen zijn er 4 routes beschikbaar om binnen 8 dagen (zondag 19 juli t/m zondag 26 juli) te wandelen.

De tochten zijn ca. 35 km lang en in willekeurige volgorde ,mede om zo veel mogelijk te spreiden in verband met Corona maatregelen. Onderstaand vind je de vier mogelijk routes. Vertrekpunt is de parkeerplaats aan de Monseigneur Poelsstraat, nabij de koepelkerk van Dongen. Bij het vertrekpunt zijn dagelijks de routebeschrijvingen verkrijgbaar vanaf 07:00 uur. Je loopt op eigen initiatief en op eigen risico. Aan en/of afmelden is niet nodig. Deelname is gratis.

Er is ook vanuit de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) een alternatieve 4-daagse mogelijk. Door het downloaden van een app kun je op de 4 wandeldagen van de 4 daagse (dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag) een afstand lopen. Via de app wordt een en ander geregistreerd. Deze Dongense routes kun je dus ook gebruiken! Kijk voor meer informatie over de alternatieve 4 daagse en voor het downloaden van de app op www.wandel.nl

  • Route Loon op Zand ( 33,1 km)
  • Route Raamsdonk (33,2 km)
  • Route Gilze & Rijen (38,2 km)
  • Route Tilburg industriestad (33,7 km)

Reacties