Diploma-uitreiking Cambreur College deel 2: VWO

Deze week ontvingen de geslaagde leerlingen van het Cambreur College hun diploma. Het was wegens corona wat anders dan anders, maar niet minder speciaal. De leerlingen werden door hun docenten opgewacht bij de Oude Kerk in de Kerkstraat. Daar volgde het officieel ondertekenen van het diploma en enkele fotomomenten.

Omdat het gala in april helaas niet kon doorgaan, presenteerden de leerlingen zich bij deze gelegenheid in hun mooiste kleding. De diploma-uitreiking werd twee dagen lang live uitgezonden op Langstraat TV. Op dongen.nieuws.nl vind je de foto’s in de ruïne in diverse series terug (foto’s Jan Stads/Pix4Profs). In dit artikel vind je in de fotoserie boven de foto’s van de leerlingen van het VWO, die hun diploma donderdagavond mochten ontvangen.

De foto’s in deze serie zijn via Pix4Profs en dongen.nieuws.nl als professionele afdruk te bestellen op 250 grams fotopapier. Een afdruk van het formaat 13 x 18 cm komt op € 5,00, een grotere afdruk van 20 x 30 cm kost € 7,50. Bestellen doe je als volgt: stuur een mail naar [email protected] met daarop je naam, adres en telefoonnummer, het nummer en het formaat van de foto(‘s) die je wilt bestellen. Vermeld ook in welke serie je foto staat (VMBO, MAVO, HAVO of VWO).  

 

Reacties