Nieuw toeristisch inspiratiemagazine en bezoekersgids De Langstraat uit

Foto:

Op vrijdag 10 juli ontvingen de wethouders Frank van Wel (Loon op Zand), René Jansen (Dongen), John van den Hoven (Waalwijk) en Thom Blankers (Heusden) uit handen van de covermodellen hun eerste exemplaar van een nieuw toeristisch inspiratiemagazine en bezoekersgids ter promotie van het aantrekkelijke vrijetijdsaanbod van De Langstraat. Plaats van handeling: Recreatiepark en Brasserie Het Genieten in Kaatsheuvel, één van de vele pareltjes in de regio.

Beide uitgaven staan boordevol praktische informatie en leuke tips voor een kort of lang verblijf in De Langstraat. Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) De Langstraat hoopt bezoekers en inwoners van de groene vrijetijdsregio hiermee te inspireren om er op uit te trekken. Maar er is meer! In het bezoekersgidsje zitten acht actievouchers, die goed zijn voor bijvoorbeeld gratis entree, leuke weggevers en mooie kortingen. Een cadeautje van RBT De Langstraat in samenwerking met acht gastvrije locaties in de regio.

Waar verkrijgbaar?
Het magazine en het gidsje zijn nu al verkrijgbaar bij de vier Toeristische Informatiepunten (TIP’s) in De Langstraat en worden binnenkort ook verspreid via talrijke recreatieve ondernemers in en rondom het gebied De Langstraat. Het magazine is daarnaast online te lezen via www.bezoekdelangstraat.nl/magazine.

 

Reacties