Tuintrend – Je kunt er niet meer om heen: het buitenkleed

Foto: Volero

Advertorial Heb jij er al een in je tuin liggen? Buitenkleden zijn in opmars en geven de Nederlandse tuinen en balkons een verfrissende make-over. Het is hipper dan ooit om je tuin te decoreren alsof het je woonkamer is. Want waarom zouden we in de zomer niet mogen genieten van een knap terras met de fijne sfeer van binnen? Wij spraken Joost van der Goot, eigenaar van vloerkledenwebshop Volero, over het succes van de buitenkleden.

Een must voor élke tuin
,,Wij bieden al jaren buitenkleden aan, maar we hebben nog nooit eerder zo’n piek gezien als dit jaar. Buitenkleden zijn op dit moment het gesprek van de dag in de tuin- en interieurbranche. ,,En dat is ook niet zo gek, als je bedenkt dat we voorlopig nog met de 1,5 meter maatschappij te maken hebben en op vakantie gaan ook niet meer zo gewoonlijk is als voorheen. ,,Aan het begin van de lockdown zagen we dat mensen massaal hun interieur aan het opfrissen waren. Nu de eerste tropische dagen zijn geweest heeft de behoefte aan een aangename en sfeervolle leefruimte zich verplaatst naar de tuin,’’ aldus Joost.

Balkonkleden in alle afmetingen
Niet iedereen kan zich een grote tuin veroorloven en daar speelt de vloerkledenwebshop slim op in. Volero heeft namelijk buitenkleden speciaal voor op een balkon in het assortiment. Deze worden ook wel balkonkleden genoemd! Groot balkon, klein balkon of een smal balkon? Geen probleem! Balkonkleden komen in alle afmetingen en zo is er voor ieder balkon wat wils. Zo zijn de meeste balkonkleden 80 centimeter breed en beschikbaar in vele lengtes.

Sfeervol én praktisch!
,,In de zoektocht naar het perfecte buitenkleed vonden wij, als dé vloerkledenspecialist van Nederland, het erg belangrijk dat we zowel gemak als sfeer bieden,’’ aldus Joost. Een buitenkleed moet niet alleen mooi voor het oog zijn, maar deze moet ook bestand zijn tegen het Hollandse weer. ,,Daarom zijn ál onze buitenkleden en balkonkleden kleurvast en weerbestendig. Je kunt ze gemakkelijk de gehele zomer buiten laten liggen zonder dat de kwaliteit vermindert.’’

,,Wij van Volero geloven erin dat een buitenkleed een must is voor élke tuin.” Bekijk het aanbod van Volero op www.volero.nl en wellicht vind je wel het buitenkleed of balkonkleed dat bij jou past.

Reacties