Zomerprogrammering Theek 5 in Europlus

Foto: Pixabay License/StartupStockPhotos

Bibliotheek Theek 5 organiseert tijdens de zomervakantie leuke activiteiten voor jong en oud in de Europlus. Op maandagochtend kun je terecht met al jouw digitale vragen. Op woensdagmiddag is er een zomeractiviteit voor de jeugd van 6 tot en met 10 jaar. Deelname is gratis. Meld je aan via de website.

Deze zomer zal er voor iedereen door COVID-19 wat anders uitzien. Veel mensen gaan op vakantie in eigen land of blijven thuis. Daarom komt de bieb naar jou toe in West I met een leuk programma.

Digitaal spreekuur
Tijdens het spreekuur kun je terecht met al je digitale vragen. We helpen je op weg met vragen over digitale diensten van de overheid en verwijzen je (waar nodig) door naar lokale maatschappelijke organisaties. Je kunt bij ons terecht voor vragen en informatie over DigiD, belastingen en toeslagen, AOW, werk en uitkering, de nieuwe donorwet, inburgering, rijbewijs, zorg, studiefinanciering en verkeersboetes.

Ook ben je welkom met al je overige vragen. Denk hierbij aan sociale media (Twitter, Facebook, Pinterest), fotobewerking, Skype, online fotoalbum, apps en computertoepassingen, zoals Word, Windows, Excel. Je bent welkom op: maandag 13, 20, 27 juli en 3, 10 en 17 augustus van 10.00-12.00 uur in de Europlus.

Jeugdactiviteit
Deze zomer kunnen kinderen van 6 tot en met 10 jaar genieten van een zomerprogramma in de Europlus. We lezen een spannend of leuk verhaal voor en gaan aan de slag met onze creativiteit. Kom op woensdag 15, 22, 29 juli en 5, 12 en 19 augustus van 14.00 tot 16.00 uur luisteren en knutselen of ga aan het werk met een uitdagende digitale opdracht.

Aanmelden
Meld je gratis aan in de bibliotheek of via onze website www.theek5.nl/activiteiten. Locatie: Europlus, Brabantpark 39, 5101 ZB Dongen.

Reacties