Museum De Looierij start weer op

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Op zondag 12 juli zal museum DE LOOIERIJ na 4 maanden gesloten te zijn geweest eindelijk haar deuren weer openen.

In de maand juli zal het museum uitsluitend geopend zijn op de zondagen van 13:00 – 17:00 uur. Wilt u ons museum bezoeken dan adviseren wij u met klem om minimaal één dag vooraf uw reservering kenbaar te maken via het aanmeldformulier op de website: www.delooierij.nl. Dit om teleurstelling te voorkomen. Vanwege de huidige coronamaatregelen mag het museum maar een beperkt aantal bezoekers ontvangen. Ook binnen het museum zijn speciale regels van toepassing, waarop u door onze gastvrouwen en gastheren wordt gewezen. Kijk hiervoor ook op onze website.

Voor groepen is het museum in ieder geval tot 1 september nog gesloten. We zullen gaan onderzoeken om na 1 september weert open te kunnen gaan voor kleine groepen.

Kom dus snel kijken in het museum DE LOOOIERIJ in Dongen aan de Kerkstraat 33 te Dongen, gevestigd in het hart van de leerindustrie in 19e en 20e eeuw en laat u meenemen in de verhalen van looiers en over looiers. Heeft u een museumkaart? Dan kunt u zelfs zonder te betalen het museum bezoeken.

Museum de Looierij
Kerkstraat 33
5101 BB Dongen

Reacties