Fatih Kamaci terug bij VV Dongen

Foto:

Het gonsde de afgelopen weken van geruchten. De een sprak er luid en duidelijk over, de ander hield het een beetje voor zichzelf. Zelf merkte Fatih Kamaci op: ,,We kunnen altijd praten!” En dat moet je dan niet tegen het huidige bestuur en technische commissie zeggen. Gesprekken volgden en uiteindelijk vloog eind vorige week, begin juli, de kogel door de bekende kerk. Fatih Kamaci zal de komende drie jaren weer in het geel-blauw op sportpark De Biezen te bewonderen zijn.

Veel superlatieven werden op deze terugkeer losgelaten, want dit nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje onder de Dongen supporters. Hij is terug: ‘De tovenaar van de Bosporus’ of ‘De ridder van de Donge’ en meer van dit soort uitspraken. Fatih Kamaci tekende een overeenkomst met VV Dongen in het bijzijn van hoofd technische zaken Wim IJpelaar. ,,Wij zijn erg blij dat Fatih zijn carrière bij VV Dongen een mooi vervolg wil geven. Fatih zorgt niet alleen voor een kwaliteitsimpuls op het veld, hij draagt ook een voorbeeldfunctie met zich mee en zal daardoor een inspiratie zijn voor onze jonge talenten.”

Voetbalschool ‘Kamaci’ op sportpark De Biezen
Kamaci start binnenkort zijn eigen voetbalschool. Hij richt zich daarmee op talentvolle voetballers uit de regio. Voorzitter John Paul Verkooijen is blij dat zijn voetbalclub VV Dongen daarin een steentje kan bijdragen. ,,Fatih krijgt de mogelijkheid om op de velden van VV Dongen een voetbalschool te starten. Ondanks dat dit los staat van onze vereniging, past dit project naadloos in onze visie: ‘Groeien van Onderuit’. VV Dongen wil de deuren wagenwijd openzetten voor mensen die veel voor de vereniging hebben betekend. Het maakt ons dan ook erg trots dat de Dongense voetballiefhebbers, en ook die uit de regio, het komend seizoen kunnen gaan genieten van een topper als Fatih Kamaci!”

Reacties